vineri, 16 decembrie 2011

I'm...alive?!

Cand cineva spune: Sunt viu. Se refera la faptul ca:  -Respira. -Se misca. -Are o viata.
Dar ce se intampla cand respriri....dar simiti ca viata ti'a fost luata?? Respiri...dar simiti ca o faci doar ca sa nu mori. Sau ce se intampla daca pur si simplu...simiti ca nu mai poti...si iti iei viata..fara sa stii ca ziua de maine...va fi cea mai buna zi din viata ta.
   Detalii. Detalii.
Practic..majoritatea persoanelor...plang pentru a iesi in evidenta. Cica daca esti trist..brusc toti te intreaba ce ai patit..cum te simti...toti vin de partea ta. Ce e asta?? Pe naiba. Nici sentimentele nu mai sunt naturale?? Trebuie sa ascundem fericirea pentru a iesi in evidenta?? Sunt persoane care si'ar dori sa ascunda tristeatea...si sa para fericiti...dar sunt altele care sunt super-fericite...dar ascund asta..pentru a fi bagati in seama. Zau??
   Bine. Bine. Nu asta vroiam sa zic.....
Vroiam sa zic: Eu una ... nu mai stiu ce inseamna sa traiesti... Nu. Nu sunt proasta. :) Dar serios. Am uitat cum e sa traiesti cu adevarat..cum e sa simti fericirea adevarata...sa simti..macar pentru putin...ca nu traiesti pentru a consuna loc pe planeta...Vreau sa aflu cum e sa nu simti ca tot ceea ce simti,ceea ce traiesti...ca tu esti o minciuna. Ar fi placut....ar fi ceva ce mai multi vor.
Sa luam un exemplu. Parlamentul.
Ce viata au ei? Chiar nu inteleg. Tot ce fac este sa promita ca o sa schimbe ceva...De ce? Doar pentru a castiga inceredea oamenilor. Apoi sa le sfarme visele...Unii(nu eu) chiar cred in ceea ce acesti oameni fac.De ce mai fac promisiuni...daca nu le pot indeplini?? Pentru a creste in ochii oamenilor? Pe naiba.
Bine..gata...am ajus sa vorbesc despre parlament...Ceea ce e ciudat. Deci...ceea ce traim noi...este viata??Suntem vii??Da. Suntem. Dar ne si simtim vii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu